PICCOLA ITALIA EXPRESS

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1403 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Piccola Italia Express. Meer weten? Ontdek meer

13 jun 2024 om 8:56 Heerlijk, zoals altijd!
1 jun 2024 om 23:25 Ruim 2 uur op een lasagne moeten wachten. Niet normaal!
25 mei 2024 om 22:27 Eten was goed maar een bezorgtijd van bijna 1,5 uur is echt te lang, ook was de bestelling niet kompleet. Beetje jammer.
25 mei 2024 om 21:13 Beroerde service. Alles teruggestuurd. Twee uur wachten op pasta?
18 mei 2024 om 21:58 Ik had extra saus beteld bij me spaghetti maar ik kon niet zien . Ik had beetje meer saus verwacht voor die 2×4 euro extra. Leek wel gewoon normaal
11 mei 2024 om 22:49 Bezorging duurde wat langer dan verwacht. Het kan druk zijn. Bezorging was in principe goed. De pasta was wat minder dan anders. ( hoeveelheid) evenals de extra saus. Betaal je 4,- euro voor. Ik verwacht dan iets meer. En al dente zou fijn zijn.
9 mei 2024 om 20:46 De PAZZA was lekker, alleen was de salade niet mee geleverd,
7 mei 2024 om 11:32 Het duurde ruim 2 uur voordat de bestelling kwam. Op de site werd dat wel aangegeven, dus toen heb ik gebeld. Er werd mij gezegd dat het druk was, en daarom gaven ze een langere levertijd. Maar het zou er wel binnen drie kwartier tot een uur zijn.
29 apr 2024 om 9:41 Was zoals elke week TOP!
24 apr 2024 om 21:20 Altijd lekker, warm, op tijd, meestal eerder
23 apr 2024 om 21:18 Super lekker, zolas altijd. Goed warm en ook snel bezorgd.
18 apr 2024 om 22:30 De pasta was weer prima de bezorging ook.