PICCOLA ITALIA PIZZA EXPRESS

PICCOLA ITALIA PIZZA EXPRESS De enige echte en allerlekkerste!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 593 beoordelingen
16 feb 2019 om 19:00 Echt de lekkerste pizza's van Delft. Maar jullie moeten echt iets aan de bezorgtijd doen. Veel te lang... niet alleen in het weekend.
14 feb 2019 om 19:25 Prima pizza's, keurig op tijd, vriendelijke bezorger.
12 feb 2019 om 20:35 Eten was erg flauw en smakeloos. De bezorger gaf 2 bakken in folie zonder tasje in je hand behoorlijk heet. Heel slecht .
11 feb 2019 om 16:46 Helaas waren de pizza’s koud! Ik heb nog met het restauranr gebeld waarom het zo lang duurde! Jammer dit gaan we niet meer doen!
9 feb 2019 om 22:25 Lekkere pizza. Mozzarella in de caprese zijn een soort fabrieksplakjes en lijkt nergens naar maar de tomaten zijn lekker fris en kruidig.
7 feb 2019 om 7:44 Omdat ik heb gevraagd om een lekker goed doorgebakken pizza heb ik die ook gekregen....prima
1 feb 2019 om 20:06 Nooit meer
30 jan 2019 om 19:56 We lazen al wat mindere reviews, maar omdat we altijd prima gegeten hadden besloten we twee pizza’s te bestellen. Helaas viel dit erg tegen. Pizza’s smaakte alles behalve vers afgebakken (niet krokant, erg droog). We gaan zoeken naar een andere tent.
28 jan 2019 om 18:39 Beetje laat, maar de pizza was lekker
19 jan 2019 om 20:20 Snelle bezorging & heerlijke pizza! Zoals altijd :)
19 jan 2019 om 19:11 Top eten
15 jan 2019 om 20:33 Weet de levering tijd niet meer exact, maar voelde wel heel erg snel. Pizza's van Fontanella nog steeds heel erg lekker, net als 35-40 jaar geleden.